A soproni wellnessek hatalmas űrét tölti ki a Wabi hotel wellness részlege, ahol 300 nm-en élvezhetik a szolgáltatásokat a Wabi hotel lakói és bárki más is, aki igényes pihenésre és feltöltődésre vágyik. 

Wellness a soproni Wabi Hotelben

A nagyméretű beltéri medence kiváló helyszín egy frissítő úszáshoz vagy egy hűsítő fürdőzéshez. A mozgás fáradalmait pedig a medence körüli kényelmes pihenőágyakon pihenhetjük ki. A hatalmas üvegablakokon át csodás kilátás nyílik a Schneebergre és a környező tájakra, de ideális választás egy kis relaxáláshoz vagy délutáni szunyókáláshoz is.

Ez a soproni wellness sem lenne az igazi a megszokott wellness szolgáltatások nélkül. Infraszauna, szauna, jakuzzi, gőzkabin, aromakabin, sókamra és napozóterasz is várja a vendégeket.

Szállodánk wellness szolgáltatásai

A szaunázás pozitív élettani hatásairól számtalan tanulmány született már, nem is csoda hogy a forró levegőjű kabinok használata hazánkban is egyre inkább elterjedt. A Wabi soproni wellness részlegében 8 fős koedukált finn szaunában élvezhetjük a gyógyhatású meleget. A szaunázáshoz természetesen szaunatörölközőt is biztosítunk, így segítve az akadálytalan izzadást és megelőzve a nedves fürdőruha kellemetlen érzetét.

A Wabi wellnessben rendszeresen tartunk ún. szauna szeánszokat is, amelyet tapasztalt és képzett szaunamester vezet. A szauna szeánszok alatt lágy zenével, különböző természetes illlóolajokkal, tápláló krémekkel és bőrradírokkal fokozzuk a szaunázás hatásait. A szauna szeánszokat kényeztető és nyugtató hatása miatt tapasztalt szaunázóknak és kíváncsi érdeklődőknek is ajánljuk. A szauna szeánszok aktuális időpontjairól a soproni wellness recepcióján érdemes érdeklődni, vendégeinknek a részvétel ingyenes.

Azoknak, akik nem bírják a wellness szállodákban népszerű finn szaunák melegét, inkább az infraszaunák ajánlottak. Az infraszauna kellemes, 40 fokos melegében akár 30-40 percet is gond nélkül eltölthetünk, élvezhetjük a fényterápia jótékony hatásait, meditálhatunk, relaxálhatunk. Gondtalan nyugalom és jótékony felfrissülés minden egyes perce.

Ha még mindig nem volt elég a melegből, akkor tárt ajtókkal vár minket a gőzkabin. A gőzkabin 43-46 °C-os hőmérsékletéhez rendkívül magas páratartalom társul, így rendszeres használata a szaunáshoz hasonló élettani hatásokat eredményez.

Az érzékekre ható élményt kínál az aromakabin, ahol a meleg mellé különböző hatású illóolajok is párosulnak. Borsmenta, fodormenta, teafa, fenyő, verbena, eukaliptusz vagy csokoládé, csak néhány a hangulatos aromák közül, amelyek jótékony hatásait az aromakabinban élvezhetjük.



Ki ne szeretne a jakuzzi lazító habjai között pihenni? A meleg víz, a halk csobogás és a simogató hullámok szinte simogatják a bőrt, miközben a buborékok lágyan masszírozzák a hátat, a combokat és a karokat. Nem vitás, a jakuzzi a Wabi wellness egyik legkedveltebb része, meghitt beszélgetések és hangos nevetések helyszíne.

A légzőszervi betegségben szenvedők szívesen használják soproni wellnessünk sókamráját, ahol a sóoldattal átitatott sótéglák, sókristályok és a telített sóoldal párolgása biztosítja a kellemes környezetet. A sókamra állandó hőmérséklete 20-24 fok között szabályozott, páratartalma 70-90% között változik.

A wellnessezés utáni pihenésre a napozóterasz a legjobb helyszín, ahol megkóstolhatjuk a frissen préselt gyümölcsleveket gyönyörködhetünk a csodás tájban vagy egyszerűen csak élvezhetjük a nap energiáit.

Miért menne más soproni wellnessbe, ha a Wabiban minőségi szolgálatatások, igényes és elegáns környezet és barátságos árak várják?

Próbálja ki a soproni Wabi wellnesst »