Igényes és tiszta szoba

Egy szállodával kapcsolatban a tisztaság és az igényes környezet minimális elvárás kellene, hogy legyen. A soproni szálloda kiválasztásakor légy ezért körültekintő, olvasd el korábbi vendégek visszajelzéseit, a leggyorsabban így derülhet ki, ha baj van a higiéniával. Keress aktuális képeket a szobákról, a hotelről, nézz körül a közösségi oldalakon is, ahova nem csak a profi fotósok által készített képeket töltik fel.

Gasztronómiai választék

Sajnos egyre többen szenvednek különböző ételallergiától vagy étel intoleranciától, ezért nem fogyaszthatnak tejterméket vagy éppen gluténtartalmú ételeket. Az új igényt eddig csak kevés soproni szálloda ismerte fel. Ha téged is érint a téma, akkor járd körül alaposan a választási lehetőségeket. A Wabi Hotel ételkínálatában egészséges és tápláló fogások szerepelnek. Előre jelzett igény esetén pedig a speciális diétát tartók, ételallergiások vagy éppen vegetáriánusok/vegánok igényeihez is tudunk alkalmazkodni.

Megközelíthetőség

Sopron ugyan nem nagy város, a megfelelő szálloda kiválasztásakor mégis fontos szerepe van a megközelíthetőségnek. Jó, ha nem a zajos belvárosban van a szállás, mégis percek alatt elérhetők a népszerű látnivalók és ideális kiindulóhely a városközeli kirándulásokhoz is. A Wabi Hotel a város szélén, az osztrák határ közelében kapott helyett. Autóval pillanatok alatt a belvárosba érhetsz miközben éjszaka nyugodt környezetben pihenhetsz.

Parkolási lehetőség

Bár sokan nem tartják fontosnak a nyaralás alatt a parkolási lehetőségeket, Sopronban ennek bizony van jelentősége. A város lakossága az elmúlt években látványosan nőtt, amit a parkolók építésével nem követtek, így a belvárosban egy kisebb csodára van szükség, ha üres parkolót szeretnénk találni, ráadásul a parkolási költségek is 400 Ft felett vannak óránként. A Wabi Hotel több mint száz ingyenes parkolójában bármikor találunk parkolóhelyet.

Wellness szolgáltatások

Mi lehetne jobb egy fárasztó városnézős nap végén, mint egy kis pihenés a forró szaunában, néhány perc relaxáció a jakuzziban vagy egy kis feltöltődés a wellness részlegen? A Wabi Hotel modern és felújított wellness részlegében finn- és infraszauna, gőzkabin, aromakabin, sókamra, aromakabin, medence, jakuzzi és szolárium is a vendégek kényelmét és kikapcsolódását szolgálja. Érdemes figyelni a szaunaszeánszok időpontjait is, ha egy életre szóló élményre vágysz.

Extra szolgáltatások

Ha pedig már nyaralás, akkor igazán belefér még egy kis kényeztetés. A manikűr, pedikűr, kozmetika és fodrászat Európa egyik legnagyobb szépségszalonjában külön élmény. Tudnál választani 27 féle masszázs közül? A Wabi Hotelben erre is lehetőséged van, és igen, a csokoládémasszázs is köztük van!

Kisállatot vihetünk-e?

Ha a házi kedvencedet is magaddal vinnéd a nyaralásra, akkor jelentősen szűkül a választható soproni szállodák listája. A Wabi Hotelben azonban ennek sincs akadálya, bátran hozhatod a kutyusodat, cicádat is.

Megfizethető ár

Na és persze az ár is a legfontosabb szempontok között szerepel, ha soproni szállodát keresünk. Legyen megfizethető és ár-érték arányban is meggyőző.

Nézd meg a Wabi Hotel árait itt »