Gyönyörű egyenes és egészséges fogsort szeretnél, akár a sztárok?
Régóta kacérkodsz a fogszabályozó gondolatával?
Könnyebben teljesülhet az álmod, mint gondolnád!

Kérj időpontot rögzített fogszabályozóra
és most a készülék árából 10% kedvezményt adunk!

Jelentkezz be most ingyenes vizsgálatra!


 

Miért jó választás a rögzített fogszabályozó?

A rögzített fogszabályozó egy kiszámítható, gyors eredményt hozó készülék, amely a kivehető készülékekkel szemben erőteljesebb, állandó hatást fejt ki a fogsorra. Használatakor pontosan beállítható az erő nagysága és iránya, így a kívánt korrekció biztosan végbemegy.


A rögzített fogszabályozó gyermek- és felnőttkorban is hatékonyan alkalmazható, és bár a felhelyezése több idő vesz igénybe, az ezt követő kezelések és maga a fogszabályozó viselésének időtartama is lényegesen rövidebb, mint a kivehető fogszabályozók esetében.

 

A kedvezmény igénybevételének feltételei

A kezelést minden esetben egy ingyenes fogászati kontrollvizsgálat előzi meg, amely során panorámaröntgen-felvétel* is készül. A vizsgálat alapján állítja össze a WABI Fogászati Centrum fogorvosa a kezelési tervet, majd az egyedi árajánlatot. A 10% kedvezmény az árajánlat végösszegéből kerül levonásra.

 

A kezelés menete

A kezelési terv alapján a fog felszínére ún. brackettet ragaszt a fogorvos, ehhez rögzül az ív, amely saját síkjába húzza a fogakat. A kezelés során rendszeres ellenőrző vizsgálatokon követjük nyomon a fogak reakcióját, és ennek megfelelően kerül egyre merevebb ív a fogakra. A folyamatos erő hatására a csont átépül, a nyomás területén lebomlik, a húzóerő oldalán pedig felépül. Ezáltal az eredmény tartós és hatékony lesz.
A kedvezmény más engedménnyel nem vonható össze és nem váltható készpénzre.

 

Az akció augusztus 31-ig érvényes.

 

Ne várj tovább, jelentkezz be most a vizsgálatra,
és készíttess rögzített fogszabályozót
most 10% kedvezménnyel!

 

*Az ingyenes kontrollvizsgálat a panorámaröntgen-felvétel árát nem tartalmazza. Azt azonban CD-re kiírva minden esetben átadjuk.